Brraka

Brrraka ontstond als een gelegenheidsformatie voor een bruiloft. Een aanvankelijk beperkt gezelschap breidde zich uit tot het huidige 10-koppige formatie. De chemie die tussen de uiteenlopende muzikanten ontstond gaf vonken die spetterden tot ver bij de buren. Hun interpretatie van het klassieke Cubaanse “son”-repertoire breidden ze uit tot en met flamenco en tango-toetsen, met hier en daar een Portugees accent. Brrraka betekent zoiets als “ Schetterwijven” en deze geuzennaam wil alle eer bewijzen aan de frontvrouwen op het podium.
Elise De Vliegher is een in de Flamenco getrainde hoogvlieger, Annemie Van Daele zette zwoele stappen in de tango-wereld. Hun zang, dans en viool worden gesteund door Duvel-doet-al-Dimi Dumo, Karsten De Vilder op gitaar en Kris Van Daele op bas, die zelf (met Annemie, Dimi en Michel) veel podiumervaring hebben met hun eigen groep Les Øffs (winnaar Dranouter Folkrally 2007). Luc Van Steertegem, de trompettist, heeft een Jazz-achtergrond. Wouter Gorissen geeft zijn flamencogitaar-talent een opvallende plaats in de grensoverschrijdende arrangementen van Brrraka. Jovao, Juan en Michel Bazzoni zorgen voor een machtige percussie.
Dit collectief staat absoluut garant voor knallende, originele en intense interpretaties van Son, Salsa, Bossa, Rumba, Flamenco en andere mooie klanken.
Ambiance en snoeperij!!
Met: Elise De Vliegher, Annemie Van Daele, Dimi Dumo, Karsten de Vilder, Wouter Gorissen, Kris Van Daele, Lenny North, Luc Van Steertegem, Jovao from Venezuela, Juan, Michel Bazzoni

Info: www.myspace.com/mybrrraka

 
   Alle info en reservaties: Café RoodWit, Generaal Drubbelstr. 42, Berchem (vlakbij Statiestr.) tel. 03/239 34 68