GAINSBOURG
RELATION DE TROTTOIR

Gainsbourg-biograaf Rudolf Hecke in duet met zangers Philine dompelt u met woord en muziek onder in leven en werken van de geniale sloeber/tovenaar.

Hecke ondernam ettelijke ‘pelgrimstochten’ naar Gainsbourgs heiligdommen en adelaarsnest in Parijs, drong door tot de ‘inner-cirle’ van het fenomeen en legt voor het eerst Serges verrassende voetafdrukken in België en Nederland bloot. Daarbij vertelt hij het verhaal als het dichtvallen van een deur. Het publiek wordt opgesloten in Gainsbourgs leven: levenslange passie en pijn, tot de blauwe wolken zich sluiten.
Het is het verhaal van een getalenteerd en gedreven mens en artiest; omringd door bijzondere vrouwen (Brigitte Bardot, Juliette Gréco, Cathérine Deneuve, Jane Birkin) en gekaderd in ontmoetingen met tijdgenoten zoals Charles Trenet, George Brassens, Jacques Brel of Boris Vian.
Een beklijvende muzikale conférence, passioneel en met humor gebracht door biograaf/performer Rudolf Hecke, opgeluisterd met tijdloze chansons gebracht door zangeres/pianiste Philine.
“Als je Gainsbourg wil zien reïncarneren in een beauty en een beast, één adres Moris & Hecke!”
(Pat Donnez, Radio 1)

“Een werkelijk formidabel mooie voorstelling door een meesterverteller en muzikaal subliem vertolkt, écht grote klasse... met ingehouden adem genoten!”
(Laurens Leurs, CC Maaseik)

 
   Alle info en reservaties: Café RoodWit, Generaal Drubbelstr. 43, Berchem (vlakbij Statiestr.) tel. 03/239 34 68