Walter Mets & special guests:
Luc Couwels: percussie (Costabuddha)
Ilse Melis: vocal (Yune)
Jan V: guitar (planet F)

In een indrukwekkende show neemt Walter Mets u met zijn drums, videoprojecties en choreografie, mee in een wereld van opzwepende ritmes en klanken uit alle hoeken van de wereld.

“Drums around the world is mijn droom, mijn visie op wereldmuziek. Geen geologische zoektocht naar etnische stijlen, maar een cross-over van ritmes en kleuren uit alle hoeken van de wereld.
De terugkeer naar Pangea, het oercontinent, waar alle culturen weer samenkomen. Een herschikking van de wereldkaart om er mijn muzikale dromen in te passen". (Walter Mets)

Luister naar Drums around the world op www.waltermets.com.


Walter Mets, professioneel muzikant sinds 1981, toerde met The Radios, Soulsister, Raymond Van Het Groenewoud en Clouseau door België, Nederland, Amerika en Afrika. Hij was studiomuzikant voor grote namen zoals Will Tura en Adamo. In 2002 drumde hij tijdens het Eurovisiesongfestival voor Sergio and the ladies in Tallinn (Estland). Verder dook hij in de studio of deelde hij het podium met the Dinky Toys, Pop in wonderland, de Kreuners, Nathalia, Joeri, Reborn, Indochine, Toots Tielemans, Wim Souttaer en Kate Ryan. In zijn eigen percussieschool te Antwerpen, geeft Walter Mets drum- en djembélessen aan kinderen, jongeren en volwassenen.

 
   Alle info en reservaties: Café RoodWit, Generaal Drubbelstr. 42, Berchem (vlakbij Statiestr.) tel. 03/239 34 68